försommarhelg

Nu har jag gjort det också; hoppat runt i Stockholm på kryckor, snurrat omkring på fyrfiliga vägar och ätit pizza utan servetter på Kristinebergsklipporna. Det var en helg med närmare 30 grader celcius, konstant matkoma och mycket värdefull tid med mina två tredjedelar. 
 
Sommarnätter är trevligt. Tid med dem är trevligt. Sådär bubblande trevligt. Finont-i-magen-trevligt. Nu är det vardag ett par dagar igen, fast ändå inte vardag. Det blir en helt annan typ av dagar när sommaren kommer. När alla börjar bli klara i skolan och plötsligt har tid till att en eftermiddag ha picknick ute i gräset, eller när en sitter uppe till efter midnatt varje natt på grund av ljuset. 
 
Jag har ett uppskrapat knä, etthundra saker jag ska göra, nyfärgat hår, fina Whatsappmeddelanden i mobilen, skaparlust, grillmani och ett bultande hjärta. Det är trevligt. 
den informella jag | | Kommentera |

säg det igen

 
 
 
Jag skall leva. 
 
 
 
 
 
 
inspiration | | Kommentera |

waisted love

Ja visst gör det ont - Karin Boye.
 
 
Hej,
Somliga saker blir precis som jag tänkt mig, medan andra inte alls blir det. Oftast det sistnämnda. Nästan inget blir som jag tänkt mig, ibland för det bättre ibland för det sämre.
 
Jag förutspådde att denna internetplats skulle komma att få vila ett tag. Våren är mycket. För mycket, vissa gånger. Ingen lust finns kvar till att ta bilder och dela med sig, när dagarna är upptagna av att hantera tidens hastighet och känslorna som är lika många som pollenkornen. 
 
Det förvånar mig inte, att mina skrivna ord är lika långt borta som närmaste satellit. Att datorns tangenter dammar av ineffektivitet och att allt jag orkar på kvällarna efter 20.00 är att äta oliver framför avsnitt av serier jag aldrig annars hade tittat på. 
 
I situationer som inte har att göra med förhållanden, gör jag det jag känner för just nu. Jag skriver lite brev till mig själv. Jag går lite barfota. Jag lockar mitt hår. Jag plattar mitt hår. Jag slösar pengar. Jag kramas med dem som vill kramas. Jag lyssnar på precis så lökig musik jag vill. Jag vattnar mina chiliplantor (eller är det paprika? undrar.) Ja, hallå våren. Det är väl så det ska funka, oavsett vad någon annan säger.
 
Jag gör lite vad jag känner för och ibland blir det som jag tänkt mig, men oftast inte. 
den informella jag | | En kommentar |
Upp