att köpa dator

Jag har äntligen köpt datorn jag tänkte köpa från början, innan han i butiken övertygade mig att den otympligaste datorn där var den jag behövde. De kan ju sin grej. Vet vad vi okunniga går på. Gud vad jag har grämat mig över det köpet, men det löste sig. Denna gång gick jag dit och satte på mig det mest bestämda ansiktsutrycket jag hade. 
Ska du köpa dator, gör det en dag när du känner dig känslomässigt stabil och ifrågasätt säljaren som bara den. Då slipper du komma hem, ångra dig och påbörja lämna-tillbaka-börja-om-från-början-stadiet. Detta blev en så mycket mer komplicerad process än vad det hade behövt för mig, hehe. Har fortfarande en försäkring att säga upp, men annars är jag nu supernöjd. Kolla vad fin den är! Och smidig! 
Nu ska jag skriva personligt brev och blocketannons. Hoppas ni har en bra dag. 
den informella jag | |
#1 - - josephine Asplund:

Ha en bra eftermiddag & super fin blogg! Kram<3

Svar: Men tack detsamma du! Kram!
Jennie Jacobs

#2 - - Emelie Karlsson:

Har hört att det är hemskt att köpa datorer! Jag som ska köpa en i jul är ganska nervös att bli pålurad något haha ,men är ganska övertygad om att det blir en Macbook Air

Svar: Det är en hel djungel verkligen...
Det låter bra, bestäm dig innan du åker och köper. Om du verkligen inte behöver massa tillägg på det så stå på dig och säg nej! haha. Lycka till!!
Jennie Jacobs

Upp